Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

3 seks trika za sagorijevanje kalorija

Pitate se kako sagorjeti suvišne kalorije? Uvijek se borite sa viškom kilograma? Zaboravite na odlaske u teretanu, sve što Vam je potrebno je zapravo samo Vaš partner. U 3 laka koraka sagorite suvišne masne naslage i pritom uživajte kao nikad.

1. Ljubite se sagorjet ćete kalorije

Da li ste znali ovaj podatak? Poljupci nisu dobri samo za vašu vezu, već su odlični i za vaš struk.

Zanimljiva činjenica: U prosjeku, ljubljenje sagorjeva između 2 i 5 kalorija u minuti. Međutim, strastveni poljubac može da sagori još više kalorija.

Brojne studije tvrde da prilikom ljubljenja dolazimo do tačke kada dišemo teže, a to je znak da sagorjevamo kalorije. Zato ubacite dodatnu dozu strasti ako želite da se riješite viška kilograma.

 

2. Nova seks dijeta

Ovo je najbolji način za gubljenje kilograma, a sve što vam je potrebno je seks. Skoro svi mišići, uključujući i noge, ramena i donji dio stomaka su aktivni tokom vođenja ljubavi.

Zanimljiva činjenica: U prosjeku, tokom pola sata seksa možemo da sagorimo i do 200 kalorija.

Seksi savet: Obogatite seksualni život novim pozama kako biste povećali njegov fitnes efekat.

 

3. Skidanje odjeće

Otkopčavanje grudnjaka sa dvije ruke može da sagori do 8 kalorija, a ako to činite jednom rukom, sagorjećete i do 18 kalorija.

Zanimljiva činjenica: Ako muškarac otkopča grudnjak svojim ustima, može da sagori nevjerovatnih 87 kalorija.

Seksi savjet: Probajte da se sa partnerom igrate skidanja odjeće bez korišćenja ruku. Ovo će biti zabavno, seksi i odlično za vaše tijelo.

Ako pored svakodnevnog zabavljanja u krevetu isprobate i ovaj mali trik, dnevno ćete unositi još 200 kalorija manje – i nećete biti gladni.