Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Fitness horoskop

Baš kao što su u zvijezdama zapisane i osnovne karakterne crte svakog horoskopskog znaka, tako bi vam ti podaci mogli pomoći da pronađete oblik vježbanja od kojeg nećete odustati. 
Ne radi se samo o tome da ti se sviđa tvoja vrsta tjelovježbe, već i da radiš nešto pomoću čega ćeš pronaći mentalnu ravnotežu, zajedno uz fizičku.

Ovan

Za rođenu takmičarku poput tebe, ne postoji ništa uzbudljivije nego vidjeti svoje ime na popisu najboljih, a okruženje bilo kojeg spinning treninga može te zadovoljiti. Spinning je grupni trening na statičkim biciklima u trajanju od 60 minuta, a takva vrsta treninga daje ti još nešto važno, a to je osjećaj zajednice. Uživaš u pozitivnoj energiji i znojenju u sobi punoj ljudi, a kad se zaželiš samoće i mira - tu je uvijek pravi bicikl i uživanje u prirodi.

Bik

Svaka Bikica zna da joj vježbanje nije baš najdraža stvar na svijetu. Ali zahvaljujući Veneri, ti si osoba koja traži ugodu i nova osjetilna iskustva - poput dobre čaše vina ili još bolje, čokolade.

Naš najbolji savjet za tebe je upravo ovaj: Ako je uključivanje osjetila ono za čim žudiš, uputi se na svježi zrak i uživaj u trčanju ili energičnoj šetnji. Zadrži interes i angažiranost na način da svaki dan isprobaš neku novu rutu, a kad jednom uspostaviš naviku, tada će do izražaja doći tvoja poznata upornost i prije nego trepneš okom - prijavljivat ćeš se za maratone.

Blizanci

Dvije riječi: Nađi partnera/icu. Tenis je pouzdan i znanstveno dokazan način za bilo koju osobu koja želi motivaciju, ali posebno za tebe koja si jako društven znak. Ne samo da tenis ne možeš igrati bez partnera, nego je njegov tempo u potpunosti usklađen s tvojim brzim intelektom.

Rak

S obzirom da imaš tu tendenciju dopustiti osjećajima da prevladaju, potrebna ti je neka vrsta meditativne vježbe koja će te držati na zemlji. Joga ti dopušta da osjetiš svaki pokret, točno ono za čim žudi tvoja osjetljiva priroda, dok ćeš istovremeno trenirati svoj mozak i osloboditi se nepotrebnih osjećaja.

Lav

Lavice vole pozornicu i svjetla reflektora stoga je bilo kakav ples tjelovježba po tvom ukusu. Odaberi bilo koji trening koji uključuje koreografiju, pokrete, super glazbu i energičnost i spremna si!

Djevica

Obožavaš detalje, zbog čega si idealna kandidatkinja za tjelovježbu kojoj je naglasak na oblikovanju. Naš savjet je da se upišeš na neki tečaj pilatesa koji uključuje i meditaciju ili istezanje jer su ti itekako potrebni ti trenuci u kojima možeš biti sama sa svojim mislima i jednostavno postojati. Na taj način ćeš ojačati svoju srž - fizički i psihički.

Vaga

Ravnoteža je ključna kako bi savladala ove zeznute pokrete koji su dio Barre treninga - jedinstvene kombinacije pilatesa i baleta, a čiji je cilj omogućiti prekrasan tonus mišića, izdržljivost, fleksibilnost i eleganciju kardio treningom i treningom snage. Budući da ti je fitness ravnoteža važna, tjelovježba koja uključuje cijelo tijelo je upravo ono što ti treba.

Škorpija

Sve Škorpije znaju da je intenzivnost velik dio njihove osobnosti. Upravo zbog toga ti odgovaraju tjelovježbe koje te guraju do apsolutnog maksimuma, baš kao što to radi boks, a uostalom, odličan je za borbu protiv svih mentalnih demona.