Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Još jedna fitness sprava u nizu. Ili ne?

Rijetko ko je u potpunosti zadovoljan svojim tijelom. Bilo da se radi o samo 2 suvišna kilograma, uvijek želimo izgledati savršeno. Savršena prilika za to je upravo sada...

Stvarno ili „retuširano“?

Možemo za to okriviti suvremenu pop kulturu, marketinške kampanje koje nas zasipaju slikama savršenih tijela, filmove i glazbene spotove u kojima akteri izgledaju savršeno, slike modela u časopisima na kojima nema ni grama sala, niti jedne bore... Naravno, sve je to nerealan prikaz stvarnosti, u današnje doba tehnologije i Photoshopa svaku sliku možemo „retuširati“ tako da izgleda savršeno.

No u stvarnom životu ne možemo ubaciti svoju figuru u Photoshop, skinuti koji centimetar na bedrima i u struku, izgladiti kožu i izbrisati nedostatke. Stoga pribjegavamo drugim, dugoročnijim metodama – dijetama i vježbanju.

Skidanje kila bez muke?

Naravno, fitness industrija uvelike iskorištava ovakvo stanje u potrošačkom društvu i na tržište izbacuje nebrojene fitnes sprave, jednu za drugom. Remeni za masažu, pojasevi za mršavljenje, čudotvorne sprave koje će vam pomoći skinuti suvišne kile bez da se maknete ispred televizijskog ekrana.

No, to baš i ne ide tako. Bez muke nema nauke. A bez znojenja i vježbanja teško ćete postići savršenu figuru kojoj težite. Stoga, kada krenete u veliki pothvat oblikovanja svog tijela, važno je odabrati i pravu fitnes spravu.

  1. Nemojte se dati zavarati mnogim lažnim obećanjima o spravama koje čudotvorno tope suvišne kilograme bez previše napora. Suvišne kile treba potrošiti, stoga odaberite spravu koja će Vas natjerati da vježbate, da se iznojite i pošteno namučite.
  2. Odaberite spravu koja će, uz skidanje suvišnih masnoća, omogućiti i oblikovanje mišića. Na taj ćete način uistinu dobiti željenu figuru.
  3. Pazite da sprava na kojoj vježbate nije štetna za Vaše zdravlje. Odaberite spravu koja neće naprezati Vaše zglobove, koljena, kukove i kralježnicu.
  4. Odaberite spravu koja simulira prirodne pokrete ljudskog tijela. Na taj način ćete brže postići željene rezultate bez ikakvih štetnih utjecaja na Vaše tijelo.
  5. Ukoliko želite oblikovati cijelo tijelo, odaberite spravu koja utječe na mišiće cijelog tijela, a ne orijentira se samo na određene grupe mišića. Na taj ćete način uštediti i vrijeme i novac.
  6. I zadnje – manje novaca najčešće znači manje kvalitete. Opet, nemojte preplatiti svoju spravu za vježbanje. Procijenite odnos cijene i kvalitete, ali imajte na umu sljedeće: vaše je zdravlje neprocjenjivo.

Zašto Vibroshaper?

Vibroshaper je stvoren da se prilagođava vašim potrebama i mogućnostima vježbanja.

Pomoći će vam:

  • ojačati kardiovaskularni sustav
  • poboljšati fizičko stanje
  • izgubiti višak masnih jastučića
  • ubrzati metabolizam

Priuštite sebi trening u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu!

Savršena sprava za brzo i učinkovito vježbanje sa 3 stepena intenziteta, tehnologiju oscilacije čije vibracije stimuliraju do 50 mišića u sekundi, te 99 različitih razina brzine. Usavršite svoje umijeće vježbanja i postignite oblik tijela o kakvom oduvijek sanjate! Mogu ga koristiti svi – od početnika do profesionalnih vježbača.