Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Fitness sprave

1-10 of 27

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Kako ostati u formi kada ne možete (ili ne želite) ići u teretanu

  Kako ostati u formi kada ne možete (ili ne želite) ići u teretanu

  Može postojati mnogo razloga zbog kojih ne možete (ili ne želite) ići u teretanu, zar ne? Teretana je zatvorena. Predaleko je. Vrijeme je loše. Nemate automobil. Ne osjećate da želite da idete tamo. Malo ste bolesni i ne želite inficirati druge. Bez obzira na razlog neodlaska u teretanu, šta možete učiniti da ostanete u formi?

  Pročitaj više 
 • 5 stvari koje možete raditi noću kako biste smršali

  5 stvari koje možete raditi noću kako biste smršali

  Vrlo lako je provoditi večeri sjedeći na kauču i predati se buljenju u serije i filmove ili još gore mobilni telefon – ali, ukoliko želite da se brojka na vagi pomjeri naniže, možda je vrijeme da stvari malo prodrmate u večernjim satima. Držite se sljedećih savjeta kako biste sebe makar malo približili kilaži o kojoj toliko maštate.
  Pročitaj više 
 • 6 vježbi za savršeno zategnuto tijelo

  6 vježbi za savršeno zategnuto tijelo

  Ljeto se bliži, a mi tražimo najbrži način do zategnutog tijela. Fitnes stručnjaci otkrivaju da rezultate najbrže možemo postići konfuzijom mišića. Ova tehnika donosi izvođene različitih vježbi, tako da se mišići ne mogu naviknuti na određene vježbe. A koje su to vježbe možete vidjeti u nastavku teksta...
  Pročitaj više 
 • Vrijeme je za meditaciju

  Vrijeme je za meditaciju

  Moderno doba osim brojnih tehnoloških prednosti sa sobom nosi i brojne negativne posljedice koje na svojoj koži počinjemo osjećati tek s godinama. Najveći čovjekov neprijatelj zasigurno je stres koji može uzrokovati brojne psihosomatske tegobe. Međutim, u borbi protiv nakupljenog stresa može vam pomoći meditacija...
  Pročitaj više 
 • Fitness horoskop

  Fitness horoskop

  Baš kao što su u zvijezdama zapisane i osnovne karakterne crte svakog horoskopskog znaka, tako bi vam ti podaci mogli pomoći da pronađete oblik vježbanja od kojeg nećete odustati. 
  Ne radi se samo o tome da ti se sviđa tvoja vrsta tjelovježbe, već i da radiš nešto pomoću čega ćeš pronaći mentalnu ravnotežu, zajedno uz fizičku.

  Pročitaj više 
 • Najbolje vježbe za leđa

  Najbolje vježbe za leđa

  Bez obzira da li je vaš cilj izgubiti veliki broj kalorija, izgradit impresivnu masu, poboljšati funkcionalnu snagu, popravit držanje ili samo ukloniti bolove koje uzrokuje sjedilački način života, s pravilnom vježbom ne možete nikako pogriješiti.

  Ovo je 10 najboljih vježbi za leđa:
  Pročitaj više 
 • Najčudniji sportovi

  Najčudniji sportovi

  Iz zabave ili čiste dosade nastali su neki od najvećih svjetskih izuma, igara ali i sportova. 

  Da li ste ikad ronili u blatu ili pokušali uhvatiti kotrljajući sir? Ovo je spisak najčudnijih sportova na svijetu, neki od njih imaju čak i svoje šampionate.

  Pročitaj više 
 • Trening u prirodi

  Trening u prirodi

  Trening u prirodi budi optimizam i jača volju. Ukoliko za trening pod vedrim nebom izaberete park ili igralište blizu kuće kao rekviziti mogu da posluže klupe, drveće, grane, panjevi, dječje penjalice... Uvijek razmišljajte o treningu cijelog tijela, i koristite složene vježbe koje zahtjevaju aktivaciju većih mišićnih partija poput nogu i leđa.
  Pročitaj više 
 • Još jedna fitness sprava u nizu. Ili ne?

  Još jedna fitness sprava u nizu. Ili ne?

  Rijetko ko je u potpunosti zadovoljan svojim tijelom. Bilo da se radi o samo 2 suvišna kilograma, uvijek želimo izgledati savršeno. Savršena prilika za to je upravo sada...
  Pročitaj više 
 • 10 najčešćih zabluda u fitnessu

  10 najčešćih zabluda u fitnessu

  Da li vam se dogodilo da ste se teškog srca odlučili da ipak odete na trening, a kada ste se vratili kući, niste se osjetili ništa bolje, samo još umornije i potpuno slomljeno. Nije ni čudo da ne volite da vježbate! Šta drugi vide u tome? ili je možda Vaša situacija potpuno obrnuta..
  Pročitaj više 

1-10 of 27

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3