Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Fitness sprave

1-10 of 21

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Najčudniji sportovi

  Najčudniji sportovi

  Iz zabave ili čiste dosade nastali su neki od najvećih svjetskih izuma, igara ali i sportova. 

  Da li ste ikad ronili u blatu ili pokušali uhvatiti kotrljajući sir? Ovo je spisak najčudnijih sportova na svijetu, neki od njih imaju čak i svoje šampionate.

  Pročitaj više 
 • Trening u prirodi

  Trening u prirodi

  Trening u prirodi budi optimizam i jača volju. Ukoliko za trening pod vedrim nebom izaberete park ili igralište blizu kuće kao rekviziti mogu da posluže klupe, drveće, grane, panjevi, dječje penjalice... Uvijek razmišljajte o treningu cijelog tijela, i koristite složene vježbe koje zahtjevaju aktivaciju većih mišićnih partija poput nogu i leđa.
  Pročitaj više 
 • Još jedna fitness sprava u nizu. Ili ne?

  Još jedna fitness sprava u nizu. Ili ne?

  Rijetko ko je u potpunosti zadovoljan svojim tijelom. Bilo da se radi o samo 2 suvišna kilograma, uvijek želimo izgledati savršeno. Savršena prilika za to je upravo sada...
  Pročitaj više 
 • 10 najčešćih zabluda u fitnessu

  10 najčešćih zabluda u fitnessu

  Da li vam se dogodilo da ste se teškog srca odlučili da ipak odete na trening, a kada ste se vratili kući, niste se osjetili ništa bolje, samo još umornije i potpuno slomljeno. Nije ni čudo da ne volite da vježbate! Šta drugi vide u tome? ili je možda Vaša situacija potpuno obrnuta..
  Pročitaj više 
 • 3 seks trika za sagorijevanje kalorija

  3 seks trika za sagorijevanje kalorija

  Pitate se kako sagorjeti suvišne kalorije? Uvijek se borite sa viškom kilograma? Zaboravite na odlaske u teretanu, sve što Vam je potrebno je zapravo samo Vaš partner. U 3 laka koraka sagorite suvišne masne naslage i pritom uživajte kao nikad.
  Pročitaj više 
 • Trening tokom visokih ljetnih temperatura

  Trening tokom visokih ljetnih temperatura

  Kad sunce pripeče, kad je skoro nepodnošljivo vruće i kad je jedina sjena u blizini ona vaša, sport i trening postaju mučenje. Tijelo se tada više bavi izbjegavanjem pregrijavanja, nego postizanjem najboljih rezultata. No, uz par jednostavnih savjeta nećete se morati odreći treninga niti tokom ljetnih vrućina.
  Pročitaj više 
 • Inspirisani najboljim sportistima na svijetu

  Inspirisani najboljim sportistima na svijetu

  Da li ste proveli veći dio posljednjih nedjelja ispred televizora, gledate sportiste iz cijelog svijeta te pokušavate doći do nevjerovatnih prekretnica? Onda se vjerovatno osjećate prilično inspirisano. Da li ste spremni da učinite nešto uz ovo ogromno iznenađenje koje osjećate?
  Pročitaj više 
 • Razlike između hodanja i trekinga

  Razlike između hodanja i trekinga

  Mnogi ljudi svoje slobodno vrijeme provode hodajući. Ostali s vremena na vrijeme vole trekati. Jeste li se ikada zapitali koja je razlika između hodanja i trekinga? Gdje možete ići hodati, a gdje trekati? Je li za hodanje potrebna drugačija oprema od one za treking? Kako biste dobili odgovor na sva svoja pitanja, donosimo vam nekoliko razlika između hodanja i trekinga.

  Pročitaj više 
 • Čučnjevima do savršeno oblikovanih mišića

  Čučnjevima do savršeno oblikovanih mišića

  Jedna od najpopularnijih vježbi za oblikovanje mišića nogu i stražnjice je – čučanj. Postoji li osoba koja u životu nije napravila bar 10 čučnjeva na času tjelesnog? U nastavku saznajte kako ispravno napraviti čučanj, kako on utječe na tijelo te razne načine izvođenja.

  Pročitaj više 
 • 7 zlatnih pravila za sagorijevanje masnih naslaga

  7 zlatnih pravila za sagorijevanje masnih naslaga

  Što vidite kada se pogledate u ogledalo? Ako vidite samo višak kilograma, neželjene masne naslage i svoje tužno lice, onda je vrijeme za promjenu. No, izgubiti sve te suvišne kilograme je teško, zar ne? Pogrešno! Morate samo znati kako to činiti na pravi način a mi smo ovdje kako bismo vam pomogli. Predstavljamo vam 7 zlatnih pravila za učinkovito gubljenje neželjenih masnih naslaga.

  Pročitaj više 

1-10 of 21

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3