Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Fitness sprave

1-10 of 17

Page:
 1. 1
 2. 2
 • 3 seks trika za sagorijevanje kalorija

  3 seks trika za sagorijevanje kalorija

  Pitate se kako sagorjeti suvišne kalorije? Uvijek se borite sa viškom kilograma? Zaboravite na odlaske u teretanu, sve što Vam je potrebno je zapravo samo Vaš partner. U 3 laka koraka sagorite suvišne masne naslage i pritom uživajte kao nikad.
  Pročitaj više 
 • Trening tokom visokih ljetnih temperatura

  Trening tokom visokih ljetnih temperatura

  Kad sunce pripeče, kad je skoro nepodnošljivo vruće i kad je jedina sjena u blizini ona vaša, sport i trening postaju mučenje. Tijelo se tada više bavi izbjegavanjem pregrijavanja, nego postizanjem najboljih rezultata. No, uz par jednostavnih savjeta nećete se morati odreći treninga niti tokom ljetnih vrućina.
  Pročitaj više 
 • Inspirisani najboljim sportistima na svijetu

  Inspirisani najboljim sportistima na svijetu

  Da li ste proveli veći dio posljednjih nedjelja ispred televizora, gledate sportiste iz cijelog svijeta te pokušavate doći do nevjerovatnih prekretnica? Onda se vjerovatno osjećate prilično inspirisano. Da li ste spremni da učinite nešto uz ovo ogromno iznenađenje koje osjećate?
  Pročitaj više 
 • Razlike između hodanja i trekinga

  Razlike između hodanja i trekinga

  Mnogi ljudi svoje slobodno vrijeme provode hodajući. Ostali s vremena na vrijeme vole trekati. Jeste li se ikada zapitali koja je razlika između hodanja i trekinga? Gdje možete ići hodati, a gdje trekati? Je li za hodanje potrebna drugačija oprema od one za treking? Kako biste dobili odgovor na sva svoja pitanja, donosimo vam nekoliko razlika između hodanja i trekinga.

  Pročitaj više 
 • Čučnjevima do savršeno oblikovanih mišića

  Čučnjevima do savršeno oblikovanih mišića

  Jedna od najpopularnijih vježbi za oblikovanje mišića nogu i stražnjice je – čučanj. Postoji li osoba koja u životu nije napravila bar 10 čučnjeva na času tjelesnog? U nastavku saznajte kako ispravno napraviti čučanj, kako on utječe na tijelo te razne načine izvođenja.

  Pročitaj više 
 • 7 zlatnih pravila za sagorijevanje masnih naslaga

  7 zlatnih pravila za sagorijevanje masnih naslaga

  Što vidite kada se pogledate u ogledalo? Ako vidite samo višak kilograma, neželjene masne naslage i svoje tužno lice, onda je vrijeme za promjenu. No, izgubiti sve te suvišne kilograme je teško, zar ne? Pogrešno! Morate samo znati kako to činiti na pravi način a mi smo ovdje kako bismo vam pomogli. Predstavljamo vam 7 zlatnih pravila za učinkovito gubljenje neželjenih masnih naslaga.

  Pročitaj više 
 • Trening za super tijelo

  Trening za super tijelo

  Da bismo imali savršenog atletu, želimo efikasno snažan motor sa besprijekornim upravljanjem i kontrolom. Kako postati takav izbalansirani atleta? Pomoću 20 minuta EMOM (Every Minute on the Minute – svakog minuta po minut) treninga. Ovaj vid vježbanja je jedan od najboljih načina da se dosegnu i snaga (snaga motora) i pravilna tehnika (upravljanje).

  Pročitaj više 
 • Zimski trening u dvoje

  Zimski trening u dvoje

  Svima je poznato koliko je dobar osjećaj biti fizički aktivan, posebno kada nas stignu ovi zimski dani. Još kada vježbate zajedno sa voljenom osobom, osjećaj je više nego dobar. Pa zašto ne spojiti ove dvije stvari?

  Pročitaj više 
 • Greške kojima rizikujete povrede leđa

  Greške kojima rizikujete povrede leđa

  Ovo je jedan od najčešćih razloga zbog kojih ćete poželjeti da preskočite dizanje tegova: nevjerovatan bol u lumbalnom dijelu leđa koji se javlja dan ili dva od prethodnog mrtvog dizanja – ili ponekad, čak i onda dok još vježbate. Ova vrsta bola je obično pokazatelj da nešto ne radite kako treba prilikom dizanja.

  Pročitaj više 
 • Trajanje treninga i potrošnja kalorija

  Trajanje treninga i potrošnja kalorija

  Trajanje pojedinačnog treninga je drugi faktor važan za skidanje kilograma i poboljšanje aerobne izdržljivosti. Ukoliko želite da postignete najbolje moguće rezultate, intenzitet treninga trebalo bi da vam omogući prijatno vježbanje i to u toku dužeg vremenskog perioda.

  Pročitaj više 

1-10 of 17

Page:
 1. 1
 2. 2