Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Vaš cilj

11-20 of 83

 • 7 lakih koraka da smršate plivanjem

  7 lakih koraka da smršate plivanjem

  Jeste li konačno odlučili da ovog ljeta smršate? Sjajna odluka, sa obzirom da ljeto nudi mnoge zanimljive aktivnosti koje Vam u tome mogu pomoći. Jedan od najboljih izbora je definitivno plivanje, ali moraćete da se pobrinete za neke stvari prije nego što počnete sa plivanjem kako biste iz njega izvukli maksimalno dobre rezultate. Pred Vama je 7 lahkih koraka pomoću kojih ćete smršati plivanjem – da li ste spremni da u njih zaronite?

  Pročitaj više 
 • Kako imati glatka stopala?

  Kako imati glatka stopala?

  Lijepi i sunčani dani nam donose nove nevolje - vaša stopala su hrapava i neuredna od neudobnih cipela i dugog stajanja?! Mi Vam nudimo rješenje! Pročitajte članak do kraja i otkrite tajnu uređaja Wellneo Extreme rašpice za pete i uživajte u savršeno glatkim stopalima.

  Pročitaj više 
 • Uklonite toksine iz tijela

  Uklonite toksine iz tijela

  Pokupili ste izobilje kalorija konzumiranih tokom zimskih mjeseci koji su nudili izobilje punih stolova. Masna, slana i teška hrana nisu učinili nikakvu uslugu vašem tijelu, zbog čega su nadolazeći proljetni dani idealno vrijeme za detoksikaciju.

  Pročitaj više 
 • Trčanje - kako se motivisati i ostati motivisan?!

  Trčanje - kako se motivisati i ostati motivisan?!

  Milioni i milioni ljudi širom svijeta trče zbog zabave, relaksacije, kako bi smršali ili kako bi poboljšali svoju kondiciju. Trčanje je najlakši, najefikasniji i najjeftiniji način tjelovježbe. Često nam se teško motivisati na trčanje, iako je ono dobro za naš um i naše tijelo. Dešavala li se to i vama? Naših će vas 10 savjeta motivisati da već danas obujete svoje tenisice za trčanje i pokrenete se.

  Pročitaj više 
 • 5 najvećih izgovora zašto ne vježbati ( i 5 razloga zašto biste ipak trebali)

  5 najvećih izgovora zašto ne vježbati ( i 5 razloga zašto biste ipak trebali)

  Teško je održati kontinuitet u vježbanju i ostati u top formi zar ne? Ugavnom zbog neosnovanih izgovora uvijek uspijete uzbjeći znojenje. Vratite se trčanju , dajemo vam 5 najčešćih izgovora zašto ne vježbati i 5 dobrih razloga zašto izgovori ipak ne drže vode...
  Pročitaj više 
 • 9 koraka za aktivniji život

  9 koraka za aktivniji život

  Da li mislite da možete dobiti fizičku kondiciju i energiju samo u teretani ili fitnes centrima? Griješite! Današnji način života je izuzetno iscrpljujući i nemate dovoljno vremena da se posvetite sportu, ali možemo da učinimo mnogo dobra za naše tijelo tokom svakodnevnih zadataka i aktivnosti te dobiti dodatnu energiju koja će nam pomoći. Sa 9 jednostavnih koraka ojačajte svoje tijelo, postanite aktivniji i sagorite što više kalorija, oblikujte vaše tijelo i osjećajte se mnogo bolje.
  Pročitaj više 
 • 4 trika za fantastične fotografije

  4 trika za fantastične fotografije

  Predstavljamo vam 4 jednostavna, ali vrlo efikasna trika koji mogu učiniti vaše fotografije za odmor mnogo ljepšim. Ali, prije nego što počnete, morate biti uvjereni da su vaša očekivanja realna. Vaš cilj bi trebao biti najbolja i najljepša fotografija gdje ćete se dobro osjećati u svojoj koži. Ako očekujete da će vas ovi savjeti pretvoriti u George Clooney-a, doživjet ćete gorko razočarenje. Ali pogledajte šta još možete učiniti.
  Pročitaj više 
 • Trčite do figure iz snova

  Trčite do figure iz snova

  Nakon obilnih zimskih obroka, često raste i želja za fizičkom aktivnošću, kako bi sve masne naslage prikupljene zimi, do proljeća nestale. Ako razmišljate na koji način se dovesti u formu i riješiti se tih nekoliko kilograma viška, naš odgovor je svakako – trčanje.

  Pročitaj više 
 • Jednostavni načini kako tijelu vratiti energiju

  Jednostavni načini kako tijelu vratiti energiju

  Bili u formi ili ne, ponekada se naše tijelo umori radi užurbanoga načina života. Pospani ste, umorni i ne radi vam se baš ništa. Dogodi li vam se to kada nemate nikakva posla - ništa zato! Ali, što ako se dogodi kada vas čekaju važni zadaci? Mi imamo rješenje - 8 jednostavnih načina kako tijelu vratiti energiju kada to najviše treba. Započnimo!

  Pročitaj više 
 • 10 minuta vježbanja za čvršću zadnjicu

  10 minuta vježbanja za čvršću zadnjicu

  Riješite se opuštene zadnjice, uživajte u samopouzdanju uz 10 minuta vježbanja za čvršću zadnjicu.

  Pročitaj više 

11-20 of 83