Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Vaš cilj

21-30 of 83

 • Treninzima snage i izdržljivosti postignite još bolje rezultate

  Treninzima snage i izdržljivosti postignite još bolje rezultate

  Za najbolje rezultate trčanja, biciklizma, plivanja i sličnih aktivnosti, vježbe snage igraju veliku ulogu. Svaki pojedinac koji se bavi trčanjem ili sličnom aktivnošću, trebao bi već danas dodati anaerobne vježbe u svoj raspored.

  Pročitaj više 
 • 5 stvari koje možete noću raditi kako biste smršali

  5 stvari koje možete noću raditi kako biste smršali

  Vrlo lako je provoditi večeri sjedeći na kauču i predati se buljenju u serije i filmove – ali, ukoliko želite da se brojka na vagi pomjeri naniže, možda je vrijeme da stvari malo prodrmate u večernjim satima. Držite se sljedećih savjeta kako biste sebe makar malo približili kilaži o kojoj toliko maštate.

  Pročitaj više 
 • Vrste treninga po horoskopskim znacima

  Vrste treninga po horoskopskim znacima

  Horoskopski znak u kojem ste rođeni utiče na Vašu ličnost, želje i način na koji gledate na svijet. Pogodite na šta još? Horoskopski znak takođe određuje i koje vrste treninga su najpogodnije za vas. U nastavku otkrijte koji je to najbolji trening za Vaš horoskopski znak?

  Pročitaj više 
 • 6 jutarnjih trikova za energiju

  6 jutarnjih trikova za energiju

  Iscrpljenost i turobnost pravi su recept za prejedanje. Zato je važno da pronađete način kojim ćete podići svoju razinu energije kako ne biste posegli za brzom hranom koja će vam se nuditi na svakom koraku tijekom dana.Pročitajte kako.
  Pročitaj više 
 • Da li ste pesimista ili optimista?

  Da li ste pesimista ili optimista?

  Da li je za Vas čapša napola puna ili prazna? Da li stvari gledate iz pozitivnog ili negativnog aspekta? Niste sigurni da li spadate u skupinu optimističnih ili pesimističnih ljudi? Riješite ovaj kratki test i otkrijte...
  Pročitaj više 
 • Postignite mladolik izgled lica u samo par koraka

  Postignite mladolik izgled lica u samo par koraka

  Ponekad nam se čini da nam se lice od vanjskih loših utjecaja poput nečistoća u zraku, vjetra, sunca ili hladnoće potpuno nabora, isuši ili izgleda zaista umorno i pomalo obješeno. Otkrit ćemo vam tajnu da tome itekako ima lijeka. No, nažalost ništa ne dolazi preko noći.
  Pročitaj više 
 • 7 savjeta koji će vam pomoći da izgledate mlađe u samo mjesec dana

  7 savjeta koji će vam pomoći da izgledate mlađe u samo mjesec dana

  Lijepa i njegovana koža zbog koje izgledamo mlađe često se čini nedostižnom zbog užurbanog stila života. U nastavku pročitajte 7 učinkovitih savjeta pomoću kojih će vaša koža blistati, a vi ćete zadržati mladoliki izgled.
  Pročitaj više 
 • 7 stvari koje Vam pomažu da se osjećate bolje

  7 stvari koje Vam pomažu da se osjećate bolje

  Svaki dan nam donosi nove izazove, nove probleme ili se pak desi da se jednostavno probudimo loše raspoloženi bez bilo kog posebnog razloga. Možda ste sami i ne osjećate se nimalo radosno posljednjih dana ili ste možda u vezi u kojoj imate mnogo toga što Vas brine. Šta god da je posredi, uvijek ste u stanju da popravite svoje raspoloženje pomoću određenih aktivnosti.
  Pročitaj više 
 • Budite sretni na poslu

  Budite sretni na poslu

  Kada govorimo o poslu, prošla su vremena kada su plaća i status bile najvažnije stvari. Zadovoljstvo i sreća na radnom mjestu, mnogima su postali izuzetno bitni kod odabira novih projekata i donošenja poslovnih odluka.
  Pročitaj više 
 • Njega kože u zavisnosti od starosne dobi

  Njega kože u zavisnosti od starosne dobi

  Briga za kožu neprimjerena godinama, poput korištenja krema protiv bora u 20-ima kada ih još nema, neće joj pružiti ono potrebno, a posljedice će se pokazati nakon nekoliko godina. Donosimo vam savjete kako njegovati kožu u zavisnosti o starosnoj dobi u kojoj se nalazite...
  Pročitaj više 

21-30 of 83