Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Pismo direktora Studio Moderne

Poštovani/Poštovana,


U proteklih 27 godina Studio Moderna je posvećena tome da Vam obezbijedi proizvode koji poboljšavaju Vaše zdravlje, dom i način života.


U  nesigurnim vremenima poput ovih, naša pažnja je više nego ikad posvećena bezbijednosti, kako naših kupaca, tako i naših kolega. Zato stalno pratimo mjere interne COVID-19 komisije, Svijetske zdravstene organizacije i vlada, kako bismo osigurali najbezbijednije proizvode, kao i okruženje u kom ih možete kupiti.


Većina naših timova radi od kuće, a za zaposlene kod kojih to nije moguće, osigurali smo da i dalje pružaju najbolju uslugu za Vas, ali uz sve neophodne mjere bezbjednosti.


Poštovanje preporuke da se ostane kod kuće, nije neophodno samo zbog naše zaštite i  spriječavanja širenja virusa, već predstavlja i mogućnost da više vremena provedemo sa onima koje najviše volimo.


U Studio Moderni naporno radimo na tome da se prilagodimo novim okolnostima, ponudimo prilagođena rješenja i isporuku do Vašeg doma na najsigurniji način.

Sav svoj trud smo usmjerili u direktne kanale komunikacije sa potrošačima – naši telefonski operateri su već opremljeni tako da mogu da rade iz sigurnosti svojih domova, a preduzimamo i sve korake kako bismo nastavili da Vam pružamo najbolje moguće iskustvo isporuke na Vaša vrata.


Ne oklijevajte da nas kontaktirate sa bilo kojim pitanjem koje imate za nas, tu smo za vas, kako bismo dali svoj skroman doprinos da kroz ovu covid-19 krizu zajedno prođemo na najbolji mogući način.


Telefon: 033-721-018
Email: info@ba.mailstudiomoderna.com
Facebook: https://www.facebook.com/TopShopBA/ Vama i onima koje volite želimo da ostanete bezbjedni!   
#ostanikodkuce
 
Jan Heere
CEO
Studio Moderna