Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Zdravlje i ishrana

1-10 of 34

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Imate problem s nadutosti? Imamo rješenje!

  Imate problem s nadutosti? Imamo rješenje!

  Imate problem s nadutosti? Pametnim odabirom namirnica je možete smanjiti. U nastavku vam donosimo par korisnih savjeta kako to učiniti.

  Pročitaj više 
 • 21 ukusan recept za ravan stomak

  21 ukusan recept za ravan stomak

  Kao što već vjerovatno znate, lijepo oblikovano tijelo zahtjeva kombinovanje vježbanja i pravilne ishrane.Pored programa za 21 dan vježbanja, takođe smo pripremili i ukusne recepte samo za Vas koji bi trebalo da Vam pomognu da postignete željene rezultate i da Vam omoguće da živite zdravijim načinom života.

  Pročitaj više 
 • Promjenite način ishrane i izbjegnite zdravstvene poteškoće!

  Promjenite način ishrane i izbjegnite zdravstvene poteškoće!

  Planiranje obroka, doručkovanje najviše sat vremena nakon buđenja, mediteranska prehrana i barem pola sata brzog hodanja na dan ključ su zdravlja.

  Pročitaj više 
 • Koliko bi trebao da traje trening?

  Koliko bi trebao da traje trening?

  Da li ste se ikada pitali koliko vremena bi trebao da traje vaš trening? Da li ste se uopće pozabavili mišlju kako skratiti vrijeme treninga a da nam rezultati ne izostanu? Mi vam donosimo nekoliko činjenica koje vjerujemo da će vam biti od koristi...

  Pročitaj više 
 • Da li imate usporen metabolizam?

  Da li imate usporen metabolizam?

  Oduvijek ste se pitali šta znači imati usporen metabolizam i da li je to za Vas dobra ili loša vijest? U nastavku saznajte da li je Vaš metabolizam usporen i kako se boriti sa time.
  Pročitaj više 
 • 10 popularnih mitova o zdravlju - istina ili ne?

  10 popularnih mitova o zdravlju - istina ili ne?

  Postoje mnoge narodne mudrosti koje nas prate od malih nogu i zato ih često uzimamo zdravo za gotovo, bez procijene koja se oslanja na suvremenu znanost ili nauku. Otkrijmo koji su mitovi istiniti a koji ne...
  Pročitaj više 
 • Sačuvajte zdravlje prirodnim napicima

  Sačuvajte zdravlje prirodnim napicima

  Smoothie ili cijeđeni sok? Ma šta god izabrali, na odličnom ste putu da odbranite organizam od raznoraznih hroničnih bolesti. Posebno ako živite brzim ritmom koji dodatno slabi naš organizam ili jednostavno ne volite jesti voće i povrće u značajnijim količinama.
  Pročitaj više 
 • Noćni obroci

  Noćni obroci

  Noćni proždrljivci čine oko 1,5 posto ukupne populacije, jeste li jedan od njih?

  Ove proizvode možete jesti tokom noći i neće loše uticati na vaše zdravlje i figuru.

  Pročitaj više 
 • Krvna slika: Šta znače skraćenice?

  Krvna slika: Šta znače skraćenice?

  Analize krvi jasno ukazuju na to da li je organizam zdrav, da li postoje upalni procesi, neka bolest, anemija, infekcija, stanja uhranjenosti organizma i izloženosti otrovnim materijama i slično.
  Da se ne biste pitali šta predstavljaju nerazumljive skraćenice pored brojki na papiru koji vam je dao laborant, savjetujemo vas da pažljivo pročitate ovaj tekst i naučite koje su referentne vrijednosti kompletne krvne slike.

  Pročitaj više 
 • Kako se nakon ozljede vratiti treninzima?

  Kako se nakon ozljede vratiti treninzima?

  Bez obzira na to koliko ste oprezni, bilo kada se možete ozlijediti. Ozljeda je sama po sebi grozna, još je gore od toga nakon duge pauze vratiti se vježbanju. Da li je to uopće moguće?

  Pročitaj više 

1-10 of 34

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4